See Teater tõi lavale jandikogumiku

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

See Teater tõi lavale jandikogumiku.
See Teater tõi lavale jandikogumiku.

See Teater on juba paar korda mänginud jandikogumikku „Kiusatused“, uus võimalus sketšisarja näha avaneb See Teatris laupäeval, 3. veebruaril kell seitse õhtul.

Kaheksast jandist koosneva kogumiku seadis lavale Andres Urb. Tema oli ka see, kes sketšid kogus ja eestistas.

Urb ütles Lääne Elule, et kõik sketšid on eraldiseisvad etteasted, mis omakorda tähendab aga seda, et nendest saab kokku panna eri pikkuses etendusi.

Etenduses astub lavale ühtekokku 11 näitlejat, kuid kõik nad üheski sketšis korraga lavale ei astu. Küll on ühes šketšis rollid viiele naisnäitlejale ning teises astuvad lavale korraga viis meest.

Jandikogumiku „Kiusatused“ esietendus oli See Teatris 18. jaanuaril, esimest korda oli tükk lavalaudadel kuu aega varem, kui sellega astuti üles Asuküla seltsimajas.

Jandikogumik „Kiusatused“

  • Sketšid kogus ja eestistas ning seadis lavale Andres Urb.
  • Jandid: Peretüli; Pulmakink; Rasedus; Totaalsed muutused, Kiusatus; Vangla; Jõulukink; Tõeline jõuluvana.
  • Esietendus 18. jaanuaril See Teatris.
  • Osalevad: Juhan Lehepuu, Mare Laide, Gustav Reinop, Hannes Loss, Katrin Loss, Eve Merima, Riina Manni, Roman Sultangirejev, Märt Maiste, Andres Maasing, Tiina Leesik.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments