0

AS Haapsalu Veevärk teatab

Kylaline

info@le.ee

AS Haapsalu Veevärk palub hinnamuudatuse tõttu kõigil klientidel, kellel ei ole veel paigaldatud kauglugemist, teatada veearvesti näidud (sealhulgas kastmisveearvesti näidud) 31. detsembri seisuga hiljemalt 5. jaanuariks 2018 soovitatavalt ASi Haapsalu Veevärk koduleheküljel aadressil www.hvv.ee oleva lingi kaudu või meiliaadressil arved@hvv.ee.
Lisaks hinnamuudatusele oleme üleminekul uuele kliendihaldustarkvarale, millega on muutunud ka arve kujundus. Uue kujundusega kaasneb lisainfo väli, kus hakkame vajadusel klienti puudutavat infot jagama. Arve tasumisel palume kasutada viitenumbrit ja selgitusse märkida soovitatavalt arve number.
Kes tänaseni saavad arveid paberkandjal ning kellel on võimalus võtta neid vastu meili teel, palume teavitada meid oma meiliaadressist.
Palume vabandust võimalike ebameeldivuste pärast, mis võivad programmi üleminekul tekkida.

AS Haapsalu Veevärk

JAGA
Eelmine artikkelJõululaat
Järgmine artikkelElektrikatkestused
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz