Maanteeamet paigaldab Lihula külje alla kaks uut kiiruskaamerat

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

dav

Homme, 30. novembril paigaldatakse riigiteedele kaks uut kiiruskaamerat: kaks mõõtekabiini Lõuna-Läänemaale Lääneranna valda Lihula lähistele. Üks mõõtekabiin paigaldadatse ka Harjumaale Saue valda Hüüru külla.

„Uued kiiruskaamerad koheselt tööle ei hakka, kuna esmalt toimuvad seadistus- ja häälestustööd ning liikluskorraldus tuleb viia vastavusse uute oludega,“ lausus Maanteeameti liikluskorralduse osakonna liikluskorraldusvahendite haldur Krisela Uussaar. „Kiiruskaamerate paigaldamisega soovime eelkõige vähendada kiirusületustega kaasnevaid ohutegureid liiklejatele.“

Tööde käigus paigaldatakse liiklejaid uutest kiiruskaameratest teavitavad liiklusmärgid.

Seega, uued kiiruskaamerad koheselt trahvi tegema ei hakka. Maanteeamet teavitab liiklejaid kiiruskaamerate käivitamisest eelnevalt üleriigilise meedia vahendusel.

Uute kiiruskaamerate asukohad: Risti–Virtsu–Kuivastu maantee 42. km ja 43. km ning Tallinna–Paldiski maantee 16. kilomeeter.

Kokku on Eestis 65 kiiruskaamera mõõtekabiini ja 47 mõõtesüsteemi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments