0

EPL: Lihula õpetajad ega koolijuht ei märganud üheksa aastat koolikiusamise all kannatanud poissi

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Lihula gümnaasium. Foto: Urmas Lauri
Lihula gümnaasium. Foto: Urmas Lauri

Freddy Pajumets kannatas Lihula gümnaasiumis kiusu 1. klassist põhikooli lõpuni, mil ta sealt lahkus.

„Juba enne kooliaega mängisin ma palju koos tüdrukutega ja poisid vaatasid mulle viltu, et nii ei ole poisile kohane. Ja kui ma kooli läksin, siis mind hakati inetult vaatama, minu üle naerma, mind noriti ja mulle pandi hüüdnimesid. Minust sosistati igasuguseid asju,” rääkis Freddy EPL-i ajakirjanikule.

Peale sõnade hakati haiget tegema ka füüsiliselt.

Direktor Janar Sõber on hämmelduses siiamaani. „Ei, ei märganud!” vastab ta küsimusele, kas ta tõesti ei märganud, et ühte õpilast aastate kaupa kiusati. Freddy on omakorda sellega päri: tõesti, direktor ei saanudki midagi näha, sest Freddy peamiste terroriaastate ajal oli ta kehalise kasvatuse õpetaja ega lahkunud oma spordivaldustest kuigi sageli.

Loe täismahus Eesti Päevalehest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz