Õnnetus jättis Merle Mäesalu peaaegu jaoskonna ukse taha

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

 

Merle Mäesalu jäi oma valimisliidu peole kaks tundi hiljaks. Foto Arvo Tarmula

Valimisliidu Meie Inimesed Haapsalu linnapeakandidaat Merle Mäesalu sõitis eile õhtul autoga valimisjaoskonda rutates äärekivi otsa nii õnnetult, et oleks äärepealt jaoskonda hiljaks jäänud.

Mäesalu sõnul oli ta kultuurikeskuses tantsutrennis ja arvas, et hääletab pärast trenni kultuurikeskuses. Selgus, et ta peab valima teises jaoskonnas Nikolai koolis. „Seitse minutit oli aega Nikolai kooli jõudmiseks,“ rääkis ta.

Kuid sõit jäi katki, sest Mäesalu sõitis autoga äärekivi otsa.

„Sain viimasel hetkel siiski Nikolai kooli ja jõudsin valida, aga pärast ootasin kaks tundi autoabi,“ ütles Mäesalu, kes jäi seepärast kaks tundi oma valimisliidu õhtusele peole hiljaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Marta
6 aastat tagasi

Merle, kas sa ei ela enam Uuemõisas – endises Ridala vallas? Miks Nikolai kooli, kui vallamaja oli hommikul 9-st õhtul 20-ni avatud? Olin just hääletamas käinud ja oma väärtusliku hääle kasti lasknud, kui nägin onlines pilti, et sa jagad Haapsalu linnas nänni. Vot siis olin küll pettunud. Ma saan selle nüüd siin välja öelda.

Vandaal
6 aastat tagasi

Kui autojuhtimisega toime ei tule ei saaks ka linnajutimisega hakkama hea et niigi läks2!

pole tähtis
6 aastat tagasi

sai jälle pildil olla

Tont
6 aastat tagasi

Sellel daamil oleks aeg suureks saada. Mina kàin alati juba eelvalimistel, mitte ei tuiska viimasel minutil sisse.

päris uskumatu
6 aastat tagasi

Väga kummaline. Valimiseks on nii pikk aeg, valimispäeval terve pikk päev, informeeritakse iga valijat valijakaardi abil ka valimusjaoskonnast – ikka 99. minut on ainuvõimalik???

Arvos
6 aastat tagasi

Njaa, sõita tuleb osata.

juht
6 aastat tagasi
Reply to  Arvos

väga õige,aga eelkõige tuleb osata juhtida.