0

Eesti Ekspress: Tarankovi tapja oli seotud suure fentanüüliäriga

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

 

Juri Vorobei. Foto Arvo Tarmula

Keskkriminaalpolitsei paljastas hiljuti fentanüüliäri ajanud salaorganisatsiooni, mille tegevuse haare purustab kõik senised rekordid. Politsei andmetel osales fentanüüli­levitajate salaorganisatsioonis ka Juri Vorobei (37), kes tegeles uimasti turustamisega, kirjutab Eesti Ekspress.

Vorobei kannab ligi kümneaastast vanglakaristust all­ilma ristiisa Nikolai Tarankovi tapmise pärast.

Õigusemõistmine Vorobei üle toimus Haapsalus selle aasta algul. Kohtus kõlanud versiooni kohaselt pani Tarankov pahaks, et Vorobei ajas tema selja taga mingit salapärast äri. Väidetavalt olnud see kütusekaubandus.

Nikolai Vorobei ema Svetlana Vorobei (55) istus amfetamiiniäri korraldamise eest üle kaheksa aasta vangis ja vabanes tänavu katseajaga.

Isa Viktor Vorobei (60) kannab fentanüüliäri eest rohkem kui kuueaastast vangistust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz