Haapsalu müüb maha kaks korterit ja garaaži

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Tõnu Parbus (urmas lauri)

Haapsalu linnavalitsuse kommunikatsioonijuhi Tõnu Parbuse sõnul on korterid väga kehvas seisus. Arvo Tarmula foto

Haapsalu linn paneb müüki kaks korterit, neli garaaži ja keldri. Räägu 4 (23 m²) on endine sotsiaalkorter. „Pole vett ega tualetti,” ütles Haapsalu linnavalitsuse kommunikatsioonijuht Tõnu Parbus. Sotsiaalkorter on ka Suur-Lossi 9 (23 m²) asuv korter, otse Väikese viigi ääres.

„Viigiäärsele korterile peaks asukoha järgi huvilisi jätkuma,” ütles Parbus.

Mõlemad korterid on nii kehvas seisus, et linn otsustas nad maha müüa. Jalaka tänava keldris (71 m²) asus varem toidupank, mis kolis linnasauna majja. Räägu tänava korteri alghind on 3500 eurot, Suur-Lossi tänava korteri alghind 15 000 ja Jalaka tänava keldri alghind 19 000 eurot. Linn paneb kinnisvara osta.ee keskkonnas oksjonile paari nädala pärast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
HÄBI!!
6 aastat tagasi

selline müük küll au ei tee 🙁

Maila
6 aastat tagasi

Ega need korterid polegi kohalikele mõeldud ostuks. Kohalikele käivad hrušovka barakid küll. Ja nii need kinnisvara hinnad kerkivadki…

kuulge
6 aastat tagasi

linnavalitsus, enne kui midagi oksjonile panete kutsuge spetsialist, ega ikka iga ,,sara,,eest ei sobi küsida hinda, mis pähe tuleb. Ah, et linn ei suuda nii kehvas seisus korterit pidada, keda te siis oma linnakodanikest peate niivõrd alaväärseks,et julgete arvata soovi kellelgi oksjonilt seda soetada ja hunnik raha sisse taguda, et elamiskõlblik saaks. Vett pole ja wc -d pole-kas sellist kuuti sobib üldse korteriks nimetada.