0

Kersti Kaljulaid: naeratavale Eestile naeratatakse ka vastu

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

IMG_1208

Foto: Peeter Langovits

Noorte laulupeo avasõnad lausunud president Kersti Kaljulaid ütles, et naeratavale Eestile naeratatakse ka vastu. "Hea Eesti rahvas, hea laulurahvas, hea tantsurahvas," pöördus Kaljulaid laulupeoliste poole.

"Tänu teile on Eestis see nädal täis rõõmu. Rõõm on tugevam kui vihm, rõõm on tugevam kui torm. Veel enamgi – rõõm on vapram kui hirm."

"Noorte laulurõõm on meie tulevaste üldlaulupidude rõõm. Rahvatants elab me koolides, sest alati on tulemas tantsupidu. Nagu vanasõna ütleb: "See viis, mis noorelt õpib, see vanalt peab". Olge uhked ja olge rõõmsad, sest ainult rõõmus inimene on enesekindel ja lahke," rääkis Kaljulaid.

"Meil on andmisrõõm, loomisrõõm, avastamise rõõm, lenduminemise rõõm, tagasitulemise ja taaskohtumise rõõm. See kõik kokku on elurõõm. Ainult rõõmus inimene naeratab ja ainult naeratavale inimesele naeratatakse vastu. Kui Eesti naeratab, siis naeratavad meile ka teised. Me vajame niiväga rõõmsat Eestit, sest just laulsime: "Mu isamaa, mu õnn ja rõõm"," kõneles Kaljulaid kõigile ilusat laulupidu soovides.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz