3

Jaaniööl juhtus Eestis kaks tõsisemat liiklusõnnetust

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Jaanilaupäeval ja jaaniööl juhtus Eestis kolm liiklusõnnetust, kus sai kannatada inimene.

23. juunil kella 3.20 ajal oli liiklusõnnetus Raplamaal Kohila vallas Kiisa-Kohila tee 4. kilomeetril, kus alkoholijoobes 23-aastane mees kaldus mootorrattaga Kawasaki Z 750 teepeenrale, sõitis kraavi ning sealt paiskus üle tee kraavi. Motorattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

24. juunil kella 00.50 ajal juhtus liiklusõnnetus Jõgevamaal Põltsamaa vallas Adavere-Rutikvere mnt 2. kilomeetril, kus juhtimisõiguseta ja alkoholijoobes 17-aastane noormees sõitis sõiduautoga Opel Zafira valesti valitud kiiruse tõttu teelt välja kraavi ja rullus sõidukiga üle katuse. Juht toimetati Järvamaa haiglasse.

24. kella 1.47 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Lai 37 juures, kus 24-aastane mees kaldus jalgrattaga sõites vasakule ja sõitis vastu külge möödasõidul olevale sõiduautole Ford Mondeo, mida juhtis 26-aastane mees. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada jalgrattur, kes toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Herbert+ving
Herbert+ving

Vaatan jah et kudagi vähevõitu neid jobusi või hakkavad arulagedad otsa saama loodus on oma valiku teinud!

Vandaal
Vandaal

No mida oligi tarvis tõestada (mott)

Totu kuu tagumiselt
Totu kuu tagumiselt

Mida siis tõestada tarvis oli?

Et 2/3 õnnetustest põhjustasid kaherattaliste juhid ja kolmandiku õnnetuste põhjustajatest sobiks ka kainena ainult teatud kaherattaliste rooli.

wpDiscuz