0

Galerii: Ristil avati vahva linnupark

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ristil saavad lapsed ja muudki huvilised Soo tänaval asuvas linnupargis sulelisi uudistada.

Vt ka: "Risti linnupark on isahani Eedu valve all"

Fotod: Urmas Lauri Risti linnuaed (urmas lauri) (1) Risti linnuaed (urmas lauri) (2) Risti linnuaed (urmas lauri) (3) Risti linnuaed (urmas lauri) (4) Risti linnuaed (urmas lauri) (5) Risti linnuaed (urmas lauri) (6) Risti linnuaed (urmas lauri) (7) Risti linnuaed (urmas lauri) (8) Risti linnuaed (urmas lauri) (9) Risti linnuaed (urmas lauri) (10) Risti linnuaed (urmas lauri) (11) Risti linnuaed (urmas lauri) (12) Risti linnuaed (urmas lauri) (13) Risti linnuaed (urmas lauri) (14) Risti linnuaed (urmas lauri) (15) Risti linnuaed (urmas lauri) (16) Risti linnuaed (urmas lauri) (17) Risti linnuaed (urmas lauri) (18) Risti linnuaed (urmas lauri) (19) Risti linnuaed (urmas lauri) (20) Risti linnuaed (urmas lauri) (21) Risti linnuaed (urmas lauri) (22) Risti linnuaed (urmas lauri) (23) Risti linnuaed (urmas lauri) (24) Risti linnuaed (urmas lauri) (25)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz