Mihhail Korb astus ministri ametist tagasi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Eesti NATO-kuuluvuse teemal segaseid kommentaare andnud riigihalduse minister Mihhail Korb esitas täna peaminister Jüri Ratasele tagasiastumisavalduse, mille valitsusjuht otsustas rahuldada.

Riigihalduse minister Mihhail Korb teatas täna, et esitab lahkumisavalduse seoses tema palju vastukaja tekitanud väljaütlemisega Eesti NATO liikmelisuse teemal.

Peaminister Jüri Ratas tunnustas Mihhail Korbi professionaalse ja pühendunud töö eest valitsuses. “Mihhail Korb kinnitas mulle veelkord, et toetab Eesti kuulumist NATO-sse, aga võtab vastutuse oma eilse ebaõnnestunud sõnavõtu eest. Tunnustan tema riigimehelikku otsust. Valitsuse seisukoht julgeolekupoliitikas on üksmeelne ega pole muutunud,” sõnas Ratas.

Pärast minister Mihhail Korbilt lahkumisavalduse saamist edastab peaminister selle Vabariigi Presidendile. Peaminister alustab lähiajal uue riigihalduse ministri kandidaadi otsinguid.

Fotod: Delfi TV ekraanitõmmis IMG_1916 IMG_1917 IMG_1918 IMG_1919

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
20 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ratas tegi ettepaneku nimetada riighalduse ministriks Jaak Aab | Lääne Elu
6 aastat tagasi

[…] Jüri Ratas tegi kolmapäeval hommikul ettepaneku nimetada Mihhail Korbi asemel riigihalduse ministriks praegune Keskerakonna peasekretär Jaak Aab […]

Altperekalju
6 aastat tagasi

Kui kurb et korvi sai korb!

kuulge
6 aastat tagasi

valitsege parem riiki ! Tehakse pidevalt lollusi maksumaksjate raha eest.Üks pidev ärapanemine käib.No võeti minister maja ja nüüd rõõmu kui palju ….Kunagi oli ka Savisaar kogu Eesti kurjusejuur.Nüüd on ta eeemal aga kas me
paremini elame ? kas majandus peale Savika lahkumist on tõusuteel, tema ju oli selle kõige pidur ….Midagi pole muutunud,võta üht ja viska teist ,see on meie valitsus ja valitsemine läbi aastate olnud.Mõistan aina rohkem neid,kes siit lootuse kaotatuna jalga lasevad.

pealtpere ott
6 aastat tagasi
Reply to  kuulge

suvel juulis meiegi minek,neljakesi…………………..proovige punased valitsuskepist eemal hoida,ja prokuroorod ja punased kohtunikud eesotsas ,st on teada.kuidas moonutatakse tegelikkust see on omaette teema
.

Soh
6 aastat tagasi

Töbrad päevläbi lendavad.Mingid
öppused vä?

Juku
6 aastat tagasi

Kae nalja, Lääne Elust on isegi kasu.

Kurb
6 aastat tagasi

Kui punakotkad lännud olid ja natod
meil veel pölnud ja olime vabad ja
iseseisvad,ei olnud tükil ajal mitte mingit lennukimüra.Önnis aeg
oli.Aga nüüd?Nagu saime vabaduse
verevalamiseta,nii andsime selle ka
niisama ära.Ikka venemaa heidutamiseks.Ja on nüüd siis lihtrahval parem elu?Ei ole.
Penskarid kiratsevad häbiväärse
pensiga,puudega inimesed aetakse
tööle,ilmatu pikad eriarsti järjekorrad.Raha ei ole. Nuumame
aga vöörsöjaväge.Ja kui peakski
miskit juhtuma,ptüi,ptüi,ptüi…
taotakse eestimaa maatasa.Ei aita
siin nato miskit.

soh
6 aastat tagasi
Reply to  Kurb

Ega’s NATO pole siin, et Venemaaga edukalt sõda pidada. Pigem ikka selleks, et miskit ei juhtuks, et venel poleks isu kallale tulla. Nõrgale kiputakse kallale.
Ja teine asi – eesti lihtrahva elu pole siin iial parem olnud! Uhiuute sõiduautode müüginumbrid teevad uusi rekordeid, pensionärid käivad soojamaareisidel, uued majad kerkivad ja vanad tehakse korda, sissetulekud kasvavad hindadest kiiremini jne. Muidugi, kes tahab, leiab rahuolematuseks alati põhjuse.

juss
6 aastat tagasi
Reply to  Kurb

olen ka nn penskar ja ei kiratse.

Pook
6 aastat tagasi

Ka mulle ei meeldi naato, tulete nüüd mind areteerimavõi.
Kogu aeg lennukid mürisevad õhus täpselt samamoodi nagu nõuka ajal oli ja pohmakaga on kõige hullem kui pea niigi lõhub.
Ei poolda neid, kadugu oma koju iga roju.

soh
6 aastat tagasi
Reply to  Pook

Vaata kulla Pook, meie geograafilise asukoha tõttu jäävad sõjalennukid siin alati lendama ja sinu pohmas pead tümitama. Kui NATO-kad koju ajada, siis tulevad punakotkad asemele ja teevad veel rohkem müra.

Unesnôiduja
6 aastat tagasi
Reply to  soh

Pook, kui su nime hääldada anglosaksi moodi – puuk – siis saab selgeks, miks sa ajuvaba oled.

juss
6 aastat tagasi
Reply to  Pook

no sa s.taratas pole ka EV minister.

Malle
6 aastat tagasi

Tibla läx…

Vandaal
6 aastat tagasi

Skatjertju dorogu!

Arvos
6 aastat tagasi

Igal korbil oma mihklipäev.