Heikki Sool võistles Ungaris edukalt

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Heikki Sool lauatennis

Paarismängu esikolmik. Foto: erakogu

Möödunud nädalavahetusel võistles lauatennises Ungaris Balatonfüred`is XIII Tibhar Cup veteranidele edukalt Heikki Sool.

Üksikmängus sai ta alagrupist edasi teisena, kaotades hilisemale võitjale Aladar Peterile 1:3. Veerandfinaalis tuli raske 3:2 võit 0:2 kaotusseisust, kusjuures viiendas setis juhtis Sool 8:4, mängis aga edu siis maha ja jäi kaotusseisu 8:9. Siis õnnestusid tal kolm rünnakut, mis viisid võiduni 11:9.

Poolfinaalis tuli vastu võtta ootamatu 1:3 kaotus oma paarismängupartnerilt Robert Sebestyenilt. Tulemuseks kolmas koht üksikmängus.

Paarismängu alagrupp võideti täiseduga. Poolfinaalis alistusid 1:3 Karoly Nemeth-Ödön Mester, kuid finaalivõit läks tulemusega 3:1 Andras Benak-Aladar Peterile, mis andis paarismängus teise koha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pinksile
6 aastat tagasi

no hea potents lihtsalt, mis teha, igatpidi tore ….

Pinks
6 aastat tagasi

Jälgin pingsalt Heikki Soola arenguid ja imestan kus on selle mehe lagi? Kuidas ta küll jõuab isa ja vanaisa kohustuste, aga ka linnavolikogu kõrvalt, veel näidata kõrgeid tulemusi oma lemmikspordi alal.

Mati
6 aastat tagasi

Kes?