0

Autistlike ja ATH diagnoosi/joontega laste vanemate infopäev

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

18. mail kell 15.30–17 Haapsalu sotsiaalmajas. Oodatud on ka teised puuetega laste vanemad. 
Teemad: sotsiaalkindlustusameti toetused ja teenused puuetega lastele ning teenuste riiklikud suunad; omavalitsuste roll ja kohustused puudega laste toetuste ja teenuste asjus (Ebeli Berkman, sotsiaalkindlustusameti lastekaitse osakonna projektijuht, puuetega laste tugiteenused); kliinilise psühholoogi teenusest (SA Läänemaa Haigla kliiniline psühholoog Moonika Bukotkin); 
Haapsalu linnavalitsuse teenused puuetega lastega seoses (Kaja Rootare, 
Haapsalu linnavalitsus, aselinnapea).
Palume oma osalemisest teada anda 17. maiks e-aadressil serli@sotsmaja.ee

Haapsalu sotsiaalmaja

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz