Ajalehtede liit tahab perioodika maakojukande riigitoetuse suurendamist

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Peeter Hermik (urmas lauri) (1) Kui praegu on posti kojukande riigipoolse toetuse suurus 1,3 miljonit eurot aastas, siis perioodil 2018-2020 võiks riik doteerida kojukannet poole võrra rohkem ehk suurusjärgus 2,5 miljonit eurot aastas. Foto: Urmas Lauri

Eesti Ajalehtede Liit peab vajalikuks perioodika maakojukande teenuse riigipoolse toetuse suurendamist, kuna dotatsioon ei kata enam teenuse pakkumiseks tehtavaid kulutusi, teatas ERRi uudisteportaal.

Alates 2008. aastast on riik ajalehtede ja ajakirjade kojukannet maapiirkondadesse toetanud igal aastal suurusjärgus 1,3 miljoni euroga, vahendasid ERR-i raadiouudised.

Ajalehtede liidu hinnangul ei kata dotatsioon aga enam teenuse pakkumiseks tehtavaid kulutusi ning seetõttu võiks riik alates järgmisest aastast kojukande toetuseks anda kaks korda rohkem raha.


Täismahus artiklit saab lugeda siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments