0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 11. mail

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

lel1105001

Arvo Tarmula 80: läbi kaamerasilma

Täna tähistab 80. sünnipäeva fotograaf Arvo Tarmula, kes on aastakümnete jooksul pildistanud kõike ja kõiki, kes ning mis on kujundanud Haapsalu ja Läänemaa kroonikat. Oma suure sünnipäeva eel panime legendaarse fotokrooniku uude rolli – kaamera ette, mida hoidis hobifotograaf Tiiu Kammiste.

Tunnistajad ei näinud poiste löömist

Alaealiste ähvardamises ja kehalises väärkohtlemises süüdistatud politseiniku Alari Luige kohtuprotsessil teisipäeval ütlesid tunnistajad, et ei näinud poiste löömist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz