Lihula noored andsid Klassikaraadios kontserdi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula muusikakool (klassikaraadio) Lihula muusikakooli kitarriansambel esitas Klassikaraadio stuudios antud kontserdi avanumbri. Foto: Klassikaraadio

Lihula muusikakooli noored näitasid üleeile pärastlõunal oma oskusi Klassikaraadio saates “Noorte stuudio”, vahendas Pärnu Postimees.

Kolmveerand tundi kestnud saates kõlas kümme muusikapala. Kitarriansamblis astusid üles Irja Hargi õpilased Marten Põld, Karl Murumets, Timmo Kaasik, Kevin Leemets ja Karl-Endrik Elmers. Klaverit mängisid Merje Vahula õpilane Triinu Pikkmets ja Anu Kurmi õpilane Lii Urb.

Mati Põdra õpilastest esinesid tromboonimängija Silver Nikkel, trompetist Tõnis Lepp, Samuel Kastepõld metsasarvel ja Ralf Pindis ksülofonil. Gunnar Grencšteini hoolealustest esines viiuliduo Kristiina Johanson ja Laura Ulm. Klarnetiansamblis astusid lavale Hanna Malk ja Svea Stahlman (õpetaja Taavi Reimets).

Akordionimängu oskusi näitas Helgi Vellemäe õpilane Tuuli Pikkmets.

Lihula muusikakooli puhk- ja löökpillide ja akordioniõpetaja Mati Põdra ütles, et Lihula lapsed varem pole raadiosaate otse-eetris esinenud, kuid kellelgi käsi värisema ei hakanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments