3

Lauatennisistid tõid talimängudelt hõbemedali

Avatar

Kelli Seiton

kelliseiton@gmail.com

Haapsalu linna lauatennise võistkond (vasakult) Aaro Õismets, Toomas Vestli, treener Heikki Sool, Katrina Talving, Karin Talving ja Allex Rummel ning kultuuriminister Indrek Saar võitjaid õnnitlemas. Fotod: Heikki Sool

Eestimaa 13. Talimängudelt võitsid hõbemedali Haapsalu linna võistkonnas mänginud Haapsalu lauatenniseklubi mängijad Karin Talving, Katrina Talving ning Vatla noormehed Toomas Vestli, Aaro Õismets ja Allex Rummel.

Nii ilusaid medaleid ei jagata Eestimaal just iga päev, kuid nii raskelt pole ka ükski medal meile tulnud. Kuna olime teise paigutusega, siis esimene ring oli vaba, teises saime jagu Rakverest 5-4, poolfinaalis ka Viljandist 5-4.

Finaalivastase Maardu võistkonnas mängisid selle aasta Eesti MV medalistid Airi Avameri, Aleksandr Lušin ja Karina Grigorjan. Siiski "kuivalt" ei kaotanud, punkti tõi meile Aaro, kes alistas Maardu teise numbri Andres Lofitski 3:0. Kaotus 1-5.

Ega vist meenugi, et lauatennisevõistlusi autasustanuks kultuuriminister isiklikult, kuid reedel 3. märtsil Valgas Eesti 13. Talimängude linnade grupi võitjatele medalite/karikate andmisel see juhtus ning medalid riputas kaela Indrek Saar.

lauatennis Heikki Sool lauatennis Heikki Sool lauatennis Indrek Saar Heikki Sool

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Jaak
Jaak

Järsku me ei tea et Vatla liitus Haapsaluga.Soolal pole kunagi oma mängijaid olnud. Küll venemaalt, Lätist jne.Sport peaks ikka aus olema.

Soolale
Soolale

Kas sinul häbi pole, kui ehid Haapsalu linna võõraste sulgedega? Kui nii, siis peaks ikka väga häbi olema. Mida Sukles selle peale kostab?

Joonas
Joonas

Mis mõttes Haapsalu linna võistkond kui noormehed hoopis Vatlast ?!
Huvitav, et ka sellel tasemel kasutatakse nn. jokk skeemi. Piinlik lugu hr. Sool.

wpDiscuz