Maily Märss ja Kalju Aigro võitsid tenniseturniiri

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Eesti noorteliiga turniiril Rakveres näitas head mängu Maily Märss, kes võitis nii üksikmängu kui ka paarismängu.

Üksikmängus oli kõige tasavägisem mäng veerandfinaalis, kus Maily võitis lõpuks oma paarismängupartnerit Polina Gamtaki 9:8(3). Poofinaalis tuli võit Mari-Anna Meistri üle tulemusega 8:1 ja finaalis oli Maily parem Nicole Tsesnokovast 8:3. Paarismängus koos Polina Gamtakiga alistati veerandfinaalis Kristel Jõgi/Amelia Vaino 8:3, poolfinaalis Kennet Kutsar/Glen Piirsalu 8:2 ja finaalis peale tasavägist mängu Artur Mokritski/Samuel Olmaru 8:6. Maily mängutase on viimase poolaastaga tõusnud, mille tunnistuseks on ka esimesed turniirivõidud.

Kalju Aigro tegi suurepärase esituse Lätis ITF seenioride turniiril Munchausen Cup. Alustuseks alistas ta H70+ vanuseklassis üksikmängus veerandfinaalis lätlase Peteris Augustovsi 6:1, 6:2. Seejärel tuli poolfinaalis kaotus vastu võtta turniiri hilisemalt võitjalt, leedukalt Algirdas Galiuselt 1:6, 3:6.  Meespaarismängus koos Valeri Kirsiga suudeti aga serveerida korralik üllatus. Poolfinaalis olid nad peale tasavägist mängu paremad Vene paarist Boris German/Aleksei Sizemov 7:6(4) 6:4.

Finaal oli äärmiselt pingeline, eriti otsustavas kiires lõppmängus, kus vastased juhtisid 8:0 ja vajasid turniirivõiduks veel ainult 2 punkti. Siis aga näitasid Eesti mehed tõelist taset pingetaluvuses. On ju Aigro seda aastaid treeninud kohalikus volikogus ja Kirss vabariigi missinduses. Lõpuks ei antud vastastele punktigi, võideti 10 punkti järjest ja turniirivõit kindlustati tulemusega 6:2, 0:6, 10:8.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments