1

Narva arestimajast põgenes kaks ohtlikku kinnipeetavat. Põgenikud on tabatud!

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Screen Shot 2017-01-28 at 20.43.08

Dmitri ja Artur.

Eile õhtul kella 18.20 ajal põgenesid Narva arestimajast kaks kinnipeetavat, 26-aastane Artur ja 28-aastane Dmitri. Politsei tabas mõlemad põgnikud samal õhtul.

Kella 18.20 paiku ründas 26-aastane Artur arstiabi osutamise käigus arestimaja ametnikku, misjärel omastas politseiametniku töötõendi ja vabastas kambrist teise kinnipeetava, 28-aastase Dmitri. Seejärel põgenesid mehed Narva politseijaoskonna territooriumilt Vahtra tänava suunas.

Artur on ligikaudu 160 cm pikk, tumedate lühikeste juustega ning keskmise kehaehitusega. Mees viibib vahi all seoses mitmete vargustega. Arestimajast põgenedes olid tal jalas lühikesed beežid püksid ja seljas must t-särk.

Dmitri on ligikaudu 175 cm pikk, kõhna kehaehituse ja tumedate juustega. Mees on kinni peetud seoses narkootiliste ainete käitlemisega. Dmitril olid arestimajast lahkudes jalas hallid dressipüksid ja seljas tumesinine t-särk.

„Kuna mehed võivad olla ettearvamatu käitumisega, siis tuleb nendega kokkupuutel olla ettevaatlik ning vältida enda tervise ohtu seadmist,“ rõhutas Ida prefektuuri operatiivjuht Sergei Andrejev.

„Anname endast kõik, et põgenenud mehed võimalikult kiiresti tabada. Siiski palun kõigil, kes märkavad eelpool kirjeldatud ja fotodel kujutatud isikuid või omavad informatsiooni, mis võiks kaasa aidata nende tabamisele, sellest viivitamatult teada anda lühinumbril 112,“ lisas Andrejev.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
sass1.
sass1.

Politsei on tubli: Põgenikud on tabatud!
Aga enne said nad ju jooksu.

wpDiscuz