Lääne Elu paberleht neljapäeval, 29. detsembril

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

lel2912001

Ehitusfirma omanik sai naisepeksu eest 1500 eurot trahvi

Pärnu maakohtu Haapsalu kohtumajas detsembri alguses tehtud otsuse järgi sai ehitusfirma Visionplus omanik Andres Jõgi oma elukaaslase peksmise eest ligi 1500 eurot trahvi.

Peale selle ei tohi Jõgi oma nüüd juba endisele elukaaslasele kahe ja poole aasta jooksul minna lähemale kui 5 meetrit. Samuti keelab kohtu seatud lähenemiskeeld mehel sel ajal naisega suhtlemise mis tahes viisil: telefonitsi, e-kirja või sotsiaalmeedia vahendusel.

Perevägivalla all kannatavad naised päris abita ei jää

Kuigi Läänemaa senine naiste varjupaik pannakse kinni, saavad perevägivalla all kannatavad naised tuge edaspidigi. Senine teenusepakkuja pelgab, et abi kvaliteet võib halveneda. Sotsiaalkindlustusamet leidis teise hankega Läänemaale teenusepakkuja, kes hakkab uuest aastast osutama abi koduvägivalla all kannatavaile naistele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ants
7 aastat tagasi

Midagi pidi seal ju head olema ja miks siis keegi midagi ei näinud kuulnud? Arstitõendeid polnud. No pidi tahtmist tappa saada ja kannatust olema ja kas see siis tasus end ära? Mis lugu nende lastega on ja kui vanad lapsed on? Miks need isa juures on?

igasuguseid
7 aastat tagasi

*me emake maa* ka kandma peab. Julmus või nõrgamõistuslikkus või kaks kokku, niiviisi lohistada juustest, peksta pead vastu külmikut , jalaga selga põgenevale naisele.Oled sa mees või loom, ei saa aru. Lollid naised, kes sellisega kokku elavad,, must minevik, perekonnanime vahetus pättuste tõttu.
Karistus 1500 riigikassasse,,no mis karistus see ka on.

prügiloll
7 aastat tagasi

ok. alguses seda polnud, ju lisati koos kommentaariga.

taarakoll
7 aastat tagasi

see andres jõgi on kunagine maffioosnik andres pass ?