0

Nädalavahetusel tabati kolm joobes juhti

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Sel nädalavehtusel tabas politsei roolist kolm joobes juhti, kellest ühel oli nn kriminaalne joove.

Laupöeva hommikupoolikul oli Läänemaal operatsioon Kõik puhuvad. Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul kontrollisid politseinikud autojuhtide joovet üle kogu maakonna ja puhuma pandi kokku 200 autojuhti, kellest kahel tuvastati alkoholipiirmäära ületamine.

Laurmanni sõnul tabati üks juhtidest Linnamäel, teine Ristil. Ristil tabatud autojuhil puudus ka juhtimisõigus.

 Kolmanda roolijoodiku, kellel oli juba nn kriminaalne joove, tabas politsei pühapäeval Ridala vallas.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz