Riigikogu hääletas ööistungil läbi kolmandiku muudatusettepanekutest

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Riigikogu 2016-11-21

Riigikogu istung. Foto: arhiiv

Eile alanud ja terve öö riigikogus kestnud uue koalitsiooni kokku pandud maksupaketi teine lugemine on jõudnud 50. muudatusettepanekuni. Kokku on esitatud 157 muudatusettepanekut.

Hääletamine möödub aeglaselt, sest reformierakonna fraktsioon palub enne iga uue muudatusettepaneku hääletamist 10-minutist vaheaega.

Tänane riigikogu istung kestab kella 13ni. Kui Reformierakond venitamist ei lõpeta, toimub päevakorras olevate eelnõude arutamiseks erakorraline istung reedel ja vajadusel ka laupäeval.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maamutt+Läänemaalt
7 aastat tagasi

Tuleb meelde , kuidas reffidel nende valitsemisajal olid opositsionäärid(KEjaco) kogu aeg hammaste vahel ,kui need muudkui 10minutilisi vaheaegu istungite ajal võtsid !Kõik uudistesaated olid seda juttu täis , et “vaadake ,kuidas KEkäitub ” Nüüd teevad ise täpselt sama uue valitsuse ajal ! No kuulge , OLGE INIMESED ja võtke aru pähe !Kas tõesti on viinamarjad nii hapud , et kuidagi teistmoodi ei saa ?Rahunege juba maha ,REf-d !

tavainimene
7 aastat tagasi

Mitte ei mõista millal nendel rahva teenritel aru pähe tuleb? Kas need öösel unega võideldes tehtud otsused on ikka parimad? Ehk peaks õppima tööpäeva efektiivsemalt kasutama, et riigikogu tööaeg päevasele ajale mahuks? Samuti oleks tore, kui “jonnipunnid” enne täiskasvanuks saaks kui Eesti riik täitsa põhja läheb.