Haapsalu Uksetehas ütleb odavatele pakkumistele ära

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Ago Soomre. Foto: Arvo Tarmula

Ago Soomre

Haapsalu Uksetahase juht Ago Soomre. Foto: Arvo Tarmula

Postimees kirjutab, et viimase 25 aasta jooksul stabiilselt kasvanud Haapsalu Uksetehas, üks Läänemaa suuremaid tööandjaid, on oma tegevuses lähtunud sellest, et nad ei tooda odavaid uksi ja aknaid, ning töölistele makstakse keskmisest kõrgemat tasu.

„Osa inimesi ütleb, et nad murravad igale poole uksi lahti, teised ütlevad, et nad lihtsalt nopivad õigeid kontakte üles ja tunnevad õiged asjad ära,” rääkis Haapsalu Uksetehast 1991. aastast juhtinud Ago Soomre sellest, mis on aidanud neil leida koostööpartnerid.

„Kogu aeg tuleb mingeid kontakte. Iga päev tuleb keegi, kes ütleb, et hakkame äri tegema – ja kui tunned ära, et need sobivad, siis nendega lähed edasi,” kirjeldas Soomre.

Õige asja äratundmine peab paika näiteks uksetehase värskeima ekspordituru Taani puhul, kuhu pääsemisel oli oma osa ka heal õnnel. Hüppeliselt kasvasid müügiarvud Taanis just mullu, kui müügitulu suurus küündis 56 256 euroni.

Loe täies pikkuses siit

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
S
7 aastat tagasi

Kaadrivoolavus ju pea olematu…Läänemaa üldise palgatasemega võrreldes ilmselt ok palgad.

mida vaesem inimene
7 aastat tagasi

seda paremat ja rikkamat!!!muljet tahab näidata,nii autode kui riiete suhtes,et mitte naabrist kehvem olla!!! Auto pole mingi näitaja tegelikuse suhtes.

Ago
7 aastat tagasi

Tööliste autoparki vaadates on palgalanguse ruumi veel küll.

hea nali
7 aastat tagasi

töölistele makstakse keskmist körgemat palka????? See käib ainult ehk kontori inimeste kohta,mitte tavatööliste kohta.Mitu head aastat tagasi lahkus ikka väga palju häid töömehi,kuna palgad läksid nii alla,et sellest polnud võimalik enam elada.Järele jäid need,kes tahavadki tasuta tööd teha.Haapsalu on ju nii väike,köik teavad tegelikku olukorda selles tehases,pole vaja hämada….

lembit
7 aastat tagasi

Eelmisel sügisel palusin unikaalse kadakast käsitöö viljelemiseks puitjäätmeid minimaalselt 80mmX330mm suvalise paksusega.Kindel vastus oli EI,et kõik läheb keskkütte katlasse.Annaks kõikvõimas,et nad ei astuks oma ülbusega rehale.

juss
7 aastat tagasi
Reply to  lembit

ju oli pakutud summa väike?