0

Vana-Vigalas ähvardas jõuk noormeest relvaga

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Eile sai politsei teate, et Vigala vallas Vana-Vigala külas ründasid kolm meest ja üks naine tuttavat 19-aastast meest, seejärel ähvardati kannatanut relvataolise esemega. Esialgsetel andmetel oli tegemist õhkrelvaga.

Politsei pidas kaks meest kahtlustatavana kinni. Arestimajja paigutamisel üritas meestest üks põgeneda ning jooksis hoonest välja. Politsei reageeris kiiresti ning mees tabati kümne minuti pärast lähedalasuvast puukuurist, vahendas Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz