Rõivas: võitleme parempoolse Eesti eest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Taavi Rõivas Haapsalu Uksetehases 038
Taavi Rõivas. Foto: Urmas Lauri

Peale teisipäeval toimunud Reformierakonna juhatuse ja riigikogu fraktsiooni koosolekut ütles Reformierakonna esimees, peaminister Taavi Rõivas, et ilma võitluseta tema Eestis vasakpööret teha ei lase.

„Hääletut alistumist ei tule. Me võitleme parema Eesti eest, alati. Parempoolsele Eestile oleme rajanud meie laste tuleviku ja selle eest seisame ka edaspidi. Ajaloo huvides peab Eesti rahval selge olema, kes mida esindab. Soovin vaadata Riigikogu liikmetele silma sel hetkel, kui nad hääletavad vasakpöörde poolt,“ ütles Rõivas.

„On selge, et see koalitsioon on läbi. Eile teatasid IRL ja SDE, et nad ei soovi Reformierakonnaga valitsuses jätkata. Nii meile, kui Eesti inimestele on juba pikka aega valetatud, kõik avalikkusele nimetatud põhjused on olnud otsitud,“ lausus Rõivas.

„Olen valmis umbusalduse avalikuks debatiks Riigikogus esimesel võimalusel,“ lisas Rõivas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tihke Libemokk
7 aastat tagasi

On viimane aeg end tòötukassas arvele vòtta. Vòi isapuhkusele minna. Huvitav- kui mehel on naine ja armuke,siis kas armukesega lapse saamisel vòib mees ka isapuhkusele jààda ? ??

igatahes
7 aastat tagasi

majalaen vajab ju maksmist ja eide tanualla viimine nõuab samuti nilssoni gala ületrumpamist, ja ka komissar mauseriga on seljataga, taganeda pole kuhugi

Valdo
7 aastat tagasi

Hr. Rõivas võik aru saada, et vähemusvalitsus pidurtaks veel rohkem Eesti arengut. Olge nüüd mõistlikud ja mõelge Eestile terviklikult, mitte oma uhkusele ja kasule.
Hirmudest jagu saamiseks tuleb neist lahti lasta. Eesti inimest on hirmutatud pidevalt, nüüd siis vasakpoolne valitsus. Mina magan rahulikult, parem kiire lõpp kui lõputa õudus.

muig
7 aastat tagasi

Ma olen märganud, et Reformierakonna arusaam parempoolsusest ei sobi enam isegi paljudele ettevõtjatele, mis siis veel “tavakodanikust” rääkida…

2. kodanik
7 aastat tagasi
Reply to  muig

Ehk pidas noorhärra silmas, et meil on toimiv parempoolne liiklus ja on valmis selle eest surma minema? :))