Mures majaelanikud kutsusid vaikseks jäänud naabrile päästjad

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

paaste haudejaamas

Foto erakogu

Täna pärast 21.30 sõitsid päästekomando, kiirabi ja politsei Uuemõisa Haudejaama teele kortermaja juurde, kus majalanikud kahtlustasid, et ühe naabriga võib olla juhtunud õnnetus. Päästjad tegid majja kontrollkäigu ja lahkusid.

Naabrid olid mures, et inimesega on võib-olla midagi juhtunud, sest mitu päeva ei ole ta endast andnud elumärki, aga tuli välja, et kõik on korras, ütles päästetööde juht Lääne Elule.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Heaste
7 aastat tagasi

See on ju kiiduväärt, et naabrid naabreid tunnevad ja ligimese pärast muretsevad. Kommentaariumi põhjal paistab aga ka piisavalt säherdusi isendeid olevat, kes alles siis reageerima hakkavad, kui laibahais nende korterisse tungib…

Nojah
7 aastat tagasi

Jumal tänatud, et kõik korras oli.

Andre
7 aastat tagasi

Parem karta kui kahetseda. Tublid naabrid,et oma ninast kaugemale näevad!

M
7 aastat tagasi

Kuulge tarkninad, naabrid käisidki koputamas! Kui midagi asjadest ei tea, olge parem vait!

juss
7 aastat tagasi

Haapsalus on hea!

maali
7 aastat tagasi

no tulge mõistusele,miks päästeamet üldse sellisele väljakutsele reageerib?! naaber oleks võinud ise minna ukse taha ja koputada! tule taevas appi!

+1
7 aastat tagasi

päästeamet oleks võinud lasta neil kodanikel ise sinna uksetaha minna küsima kas kõik korras, mitte raha raiskama sinnasõiduga. või siis kodanikel oleks võinud endil niipalju oidu peas olla.

Jane
7 aastat tagasi

Kui sa pidevalt jood, lärmad ja laaberdad, on kõik korras, aga kui raha on otsas ja ei saagi juua ja lärmata, on heatahtlikud naabrid kohe paanikas, et midagi tõsist on nüüd küll kindlasti juhtunud.

Kas
7 aastat tagasi

Väga tore ju, et naabrid märkavad.

Uuemõisa
7 aastat tagasi

Naabrivalve on korralik vähemalt 😀