Ühinemislepingu projekti avalik väljapanek

Kylaline

info@le.ee

Martna vallavolikogu 8.9.2016 otsusega nr 120 otsustati Kullamaa valla, Lääne-Nigula valla, Martna valla, Noarootsi valla ja Nõva valla ühinemislepingu projekti avalikkusele suunamine ajavahemikul 3.–24. oktoobrini 2016. 
Ühinemislepingu projektiga on võimalik tutvuda Martna vallavalitsuses, Martna raamatukogus, Rõude raamatukogus ja valla kodulehel www.martna.ee.
Ettepanekud ja vastuväited avalikustatud ühinemislepingule ning selle lisadele esitada kirjalikult aadressil Martna vallavalitsus, 90601 Martna küla, Martna vald, Läänemaa, või e-postiga vallavalitsus@martna.ee hiljemalt 26. oktoobriks 2016.
Noarootsi vallavolikogu 23.9.2016 otsusega nr 94 otsustati Kullamaa valla, Lääne-Nigula valla, Martna valla, Noarootsi valla ja Nõva valla ühinemislepingu projekti avalikkusele suunamine ajavahemikul 3.–24. oktoobrini 2016. 
Ühinemislepingu projektiga on võimalik tutvuda Noarootsi Vvallavalitsuses, valla raamatukogudes ning valla kodulehel www.noarootsi.ee.
Ettepanekud ja vastuväited avalikustatud ühinemislepingule ning selle lisadele esitada kirjalikult aadressil Noarootsi vallavalitsus, Pürksi keskus 9, 91201 Pürksi küla / Birkas, Noarootsi vald, 91201 Läänemaa, või e-postiga vv@noavv.ee hiljemalt 26. oktoobriks 2016.
Lääne-Nigula vallavolikogu 9.9.2016 otsusega nr 31 otsustati Kullamaa valla, Lääne-Nigula valla, Martna valla, Noarootsi valla ja Nõva valla ühinemislepingu projekti avalikkusele suunamine ajavahemikul 3.–24. oktoobrini 2016.
Ühinemislepingu projektiga on võimalik tutvuda Lääne-Nigula vallavalitsuses, Risti ja Linnamäe teeninduskeskustes, Lääne-Nigula valla raamatukogudes ja valla kodulehel www.laanenigula.ee.
Ettepanekud ja vastuväited avalikustatud ühinemislepingule ning selle lisadele esitada kirjalikult aadressil Lääne-Nigula vallavalitsus, Haapsalu mnt 6, 90801 Taebla alevik, Lääne-Nigula vald, Lääne maakond, või e-postiga vv@laanenigula.ee hiljemalt 26. oktoobriks 2016.
Kullamaa vallavolikogu 9.9.2016 otsusega nr 49 otsustati Kullamaa valla, Lääne-Nigula valla, Martna valla, Noarootsi valla ja Nõva valla ühinemislepingu projekti avalikkusele suunamine ajavahemikul 3.–24. oktoobrini 2016.
Ühinemislepingu projektiga on võimalik tutvuda Kullamaa vallavalitsuses, Kullamaa raamatukogus, Liivi raamatukogus ja valla kodulehel www.kullamaa.ee.
Ettepanekud ja vastuväited avalikustatud ühinemislepingule ning selle lisadele esitada kirjalikult aadressil Kullamaa vallavalitsus, 90701 Kullamaa küla, Kullamaa vald, Lääne maakond, või e-postiga info@kullamaa.ee hiljemalt 26. oktoobriks 2016.
Nõva vallavolikogu protokollilise otsusega 2. septembrist 2016 otsustati Kullamaa valla, Lääne-Nigula valla, Martna valla, Noarootsi valla ja Nõva valla ühinemislepingu projekti avalikkusele suunamine ajavahemikul 3.–24. oktoobrini 2016.
Ühinemislepingu projektiga on võimalik tutvuda Nõva vallamajas või valla veebilehel www.novavald.ee.
Ettepanekud ja vastuväited avalikustatud ühinemislepingule ning selle lisadele esitada kirjalikult aadressil Nõva vallavalitsus, 91101 Nõva küla, Nõva vald, Lääne maakond, või e-postiga novavald@novavald.ee hiljemalt 26. oktoobriks  2016.

Lääne-Nigula Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments