Lääne Elu paberleht neljapäeval, 15. septembril

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

lel1509001

Haapsalu pakub linna nime eest 100 000 eurot

Haapsalu ja Ridala ühinemisläbirääkimised on jõudnud punkti, kus Haapsalu on linna nime eest nõus Ridalale maksma 100 000 eurot.

Naabrinaise kõne sundis Martna valijamehe parteist lahkuma

Läinud reedel õhtul helistas EKRE presidendikandidaadi Mart Helme abikaasa Helle-Moonika Helme naabrimehest Martna valijamehele Raimond Danilovile ja soovitas tal erakonnast välja astuda.

Põhjus, miks Helme Danilovile nõnda ütles, peitus selles, et Danilov oli öelnud, et tema oma häält presidendivalimistel erakonna esimehele Mart Helmele ei anna.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
2. kodanik
7 aastat tagasi

Kui Haapsalu kõike rahas arvestab, siis järelikult pakkus Martna lihtsalt liiga väge pappi, et nad tagasi lükati. :))

küsimus
7 aastat tagasi

kena. Ost-müük ja vahetus. Kas tõepoolest, isegi mingisuguse illusiooni säilitamiseks ja rahvale viisakama mulje jätmiseks ei oleks võimalik teeselda, et selliste oluliste muutuste puhul on esikohal identiteet, pärimus, kultuur, inimesed, kaasamine, mõistlik mehe- ja riigimeel? Kena muidugi kui ausalt otse öeldakse, mismoodi asjad käivad, aga mõnda asja on lihtsalt kohutavalt häbi ja piinlik pealt näha.