0

Fotogalerii: lippude marss ja kontsertjumalateenistus Haapsalus

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Eesti vabariigi 25. iseseisvuse taastamise aastapäeva tähistati Haapsalus lippude marsiga Haapsalu veekeskuse juurest toomkirikusse. Marsis osalesid Kaitseliidu ja omavalitsuste esindajad, maavanem. Lippuderivi veavad A. Le Coqi löögirühma trummarid Reigo Ahvena juhtimisel. Taasiseseisvumispäeva pidulikul kontsertjumalateenistusel toomkirikus kõneles maavanem Neeme Suur, teenistust pidas abipraost Lembit Tammsalu.

lippude_marss_tarmula 1 lippude_marss_tarmula 2 lippude_marss_tarmula 3 lippude_marss_tarmula 4 lippude_marss_tarmula 5 lippude_marss_tarmula 6 lippude_marss_tarmula 7 lippude_marss_tarmula 8 lippude_marss_tarmula 9 lippude_marss_tarmula 10 lippude_marss_tarmula 11 lippude_marss_tarmula 12 lippude_marss_tarmula 13 lippude_marss_tarmula 14 lippude_marss_tarmula 15 lippude_marss_tarmula 16 lippude_marss_tarmula 17 lippude_marss_tarmula 18 lippude_marss_tarmula 19 lippude_marss_tarmula 20 lippude_marss_tarmula 21 lippude_marss_tarmula 22 lippude_marss_tarmula 23 lippude_marss_tarmula 24 lippude_marss_tarmula 25 lippude_marss_tarmula 26 lippude_marss_tarmula 27 lippude_marss_tarmula 28 lippude_marss_tarmula 29 lippude_marss_tarmula 30 lippude_marss_tarmula 31 lippude_marss_tarmula 32 lippude_marss_tarmula 33 lippude_marss_tarmula 34 lippude_marss_tarmula 35 lippude_marss_tarmula 36 lippude_marss_tarmula 37 lippude_marss_tarmula 38 lippude_marss_tarmula 39 lippude_marss_tarmula 40 lippude_marss_tarmula 41 lippude_marss_tarmula 42 lippude_marss_tarmula 43 lippude_marss_tarmula 44 lippude_marss_tarmula 45 lippude_marss_tarmula 46 lippude_marss_tarmula 47 lippude_marss_tarmula 48

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Andres K
Andres K

kes vastutab selle kahtlase trummipõrina eest paraadi eesotsas, mingi tsirkus või karneval on see kellegi arust vist.

see+et
see+et

Mida kuradit on kirikul pistmist Eesti iseseisvuse taastamisega?

veiko
veiko

Vaja on näidata allumis suhet kirikule, jumal aitas meil iseseisvaks saada muidu poleks midagi juhtunud ;)))

jah
jah

õlletootjale

ajalugu kordub
ajalugu kordub

Ja nii need iseseisvust tähistavad lipud viidigi kiriku alatrile. Pilte vaadates tuleb meelde natsi saksamaa ja nõukogude liidu totalitaarkorra ülistamise rituaalid. Seda pildirida vaadates saab ilustia aru kes kellele allub.

wpDiscuz