2

Galerii: Tauno Kangro Valge Daam Urmas Suklese kabinetis

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Skulptor Tauno Kangro tutvustas täna Haapsalu linnavalitsusse Valge Daami skulptuuri, mille idee sündis tal juba viisteist aastat tagasi. Koos dolomiidist aknaraamiga läheks kolme meetri kõrgune pronksist Valge Daam maksma üle 150 000 euro.

Loe pikemalt siit.
 

Fotod: Arvo Tarmula

Valge Daam Tauno Kangro Foto Arvo Tarmula Valge Daam Tauno Kangro Foto Arvo Tarmula Valge Daam Tauno Kangro Foto Arvo Tarmula Valge Daam Tauno Kangro Foto Arvo Tarmula Valge Daam Tauno Kangro Foto Arvo Tarmula Valge Daam Tauno Kangro Foto Arvo Tarmula

IMG_8298

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tont
Tont

Ilu kuju. Aga Haapsalusse võiks bordelli teha. Saksamaal ju on ja turistid küsivad tihti. Aga selle peale läheks sotsi-marianne vist hulluks.

???
???

Daamil tundub pissihäda olevat.

wpDiscuz