0

Keilas sai liiklusõnnetuses vigastada kaks inimest

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei symbolfoto

Eile kell 14.47 teatati liiklusõnnetusest Keilas Haapsalu maantee ja Ohtu tee ristmikul, kus 22-aastane Grete sõitis sõiduautoga Peugeot 206 tagant otsa tema ees reguleerimata ülekäiguraja ees peatunud sõiduautole Mercedes-Benz C280, mida juhtis 58-aastane naine. Peugeot juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Mercedese juht pöördus hiljem ise haiglasse.

Kell 13.45 juhtus liiklusõnnetus Tartu linnas Riia ja Raudtee tänavate ristmikul, kus 74-aastane mees sõitis sõiduautoga Chrysler Grand Voyager vasakpööret sooritades ette vastassuunast otse liikunud sõiduautole Audi A4, mida juhtis 21-aastane mees. Audis kaasreisijana viibinud 35-aastane mees toimetati Tartu ülikooli kliinikumi.

Kella 16.45 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Järveküla-Jüri maantee ja Raeküla tee ristmikul, kus 18-aastane neiu sõitis sõiduautoga BMW 318 vasakpööret sooritades ette peateel liikunud sõiduautole Honda CR-V, mida juhtis 44-aastane Kersti. Honda juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz