Detailplaneeringu algatamine

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Noarootsi vallavalitsus teatab, et on algatanud 9.06.2016 korraldusega nr 93 Einbi külas / Enbys asuval Riina kinnistul (katastritunnus 52001:005:2560, kinnistusregistri registriosa nr 596332, pindala 3,0 ha, sihtotstarve maatulundusmaa) üldplaneeringukohase detailplaneeringu.
Detailplaneeringu ülesanne on vallateele eraldi katastriüksuse moodustamine; katastriüksustele sihtotstarvete määramine; eluhoone ja kuni kolme kõrvalhoone ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine; kommunikatsioonilahenduste planeerimine ja servituutide ning keskkonnatingimuste määramine.
Detailplaneeringule keskkonnamõju strateegilist hindamist ei algatata, sest planeeritav tegevus ei kuulu keskkonnamõju hindamise ja keskkonnajuhtimissüsteemi seaduse § 6 lõigetes 1 ja 2 loetletud tegevusvaldkondadesse.

Noarootsi Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments