Täna Haapsalus esinev Normann tegi Kuressaares komöödiaetendust purjuspäi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Normann pilt tänaval21. mail läks Kuressaare linnarahvas kultuurimajja, et lasta end koomik Henrik Normanni pöörastest New Yorgi seiklustest naerutada. Ent esimeses reas istunud Teet ei saanud etenduse esimese neljakümne minuti jooksul ühtki korda naerda, sest Normann tundus olevat laval purupurjus, vahendas Saarte Hääl Delfit.

“Istusime esimeses reas ja kui näitleja lavale tuli, tundsime kaasaga kohe viinahaisu,” sõnas etendust külastanud Teet “Publikule” ning kirjeldas, kuidas Normanni jutust suurt midagi aru saada polnud, keel oli nii pehme.

“Põhimõtteliselt polnud Normann esimese neljakümne minuti jooksul oma jutuga Tallinna lennujaamast kaugemale jõudnud,” lisas Teet ja ütles, et New Yorgi seiklustest oli asi kaugel. Henrik Normann kordas pidevalt oma juttu ega suutnud kahjuks ka toolile istudes sellele pihta saada.

Saarte Häälel lasi etenduse korraldaja, Komöödiateatri juhatuse liige Hannes Villemson küsimused meiliga saata. Vastuseid küsimustele, mis puudutasid näitleja joobesolekut ja raha tagasi maksmist umbes 150 külastajale, aga ei tulnud.

"Henrik Normanni uskumatud seiklused New Yorgis” etendub mitmel pool üle Eesti veel 13 korral. Täna astub Normann üles Haapsalus. Seda, kas taolise olukorra vältimiseks tehakse kõik endast olenev, Villemson samuti ei kommenteerinud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Triibik
7 aastat tagasi

Aga mulle ja mu tuttavatele meeldib ta vàga. Ega vaatamine plle kohustuslik.

juss
7 aastat tagasi

Seda klouni kaine peaga ei kannata enam vaadata! Arengut pole!