0

Suur galerii: LÜGis käib eesti keele riigieksam

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

LÜG eesti keele riigieksam60LÜGi abituriendid teevad eesti keele riigieksamit. Foto: Arvo Tarmula

Täna hommikul kell 10 algas abiturientidel riigieksamite periood. Hetkel käib Läänemaa Ühisgümnaasiumis eesti keele riigieksam, mis kestab kella 16-ni.

Eesti keele riigieksam on kaheosaline ning sellega mõõdetakse funktsionaalset lugemis- ja kirjutamisoskust. Lugemisosas valib õpilane ühe alustekstide komplekti ja lahendab selle põhjal 2–4 analüüsi- ja arutlemisoskust nõudvat ülesannet. Eksamiülesannete alustekstid esindavad ilukirjandust, publitsistikat ja populaarteadust. Kirjutamisosa koosneb alusteksti(de)st ja probleemipõhisest ülesandest. Eksaminandil tuleb kirjutada umbes 400-sõnaline arutlev kirjand ning see pealkirjastada.

LÜG eesti keele riigieksam02 LÜG eesti keele riigieksam04 LÜG eesti keele riigieksam05 LÜG eesti keele riigieksam07 LÜG eesti keele riigieksam09 LÜG eesti keele riigieksam10 LÜG eesti keele riigieksam12 LÜG eesti keele riigieksam13 LÜG eesti keele riigieksam14 LÜG eesti keele riigieksam15 LÜG eesti keele riigieksam16 LÜG eesti keele riigieksam17 LÜG eesti keele riigieksam18 LÜG eesti keele riigieksam19 LÜG eesti keele riigieksam22 LÜG eesti keele riigieksam24 LÜG eesti keele riigieksam25 LÜG eesti keele riigieksam27 LÜG eesti keele riigieksam29 LÜG eesti keele riigieksam30 LÜG eesti keele riigieksam31 LÜG eesti keele riigieksam32 LÜG eesti keele riigieksam34 LÜG eesti keele riigieksam35 LÜG eesti keele riigieksam36 LÜG eesti keele riigieksam38 LÜG eesti keele riigieksam39LÜG eesti keele riigieksam42 LÜG eesti keele riigieksam43 LÜG eesti keele riigieksam45 LÜG eesti keele riigieksam46 LÜG eesti keele riigieksam47 LÜG eesti keele riigieksam48 LÜG eesti keele riigieksam49 LÜG eesti keele riigieksam50 LÜG eesti keele riigieksam51 LÜG eesti keele riigieksam53 LÜG eesti keele riigieksam54 LÜG eesti keele riigieksam57 LÜG eesti keele riigieksam59 LÜG eesti keele riigieksam60 LÜG eesti keele riigieksam61 LÜG eesti keele riigieksam62 LÜG eesti keele riigieksam64 LÜG eesti keele riigieksam66 LÜG eesti keele riigieksam67 LÜG eesti keele riigieksam68 LÜG eesti keele riigieksam70 LÜG eesti keele riigieksam72 LÜG eesti keele riigieksam73 LÜG eesti keele riigieksam75 LÜG eesti keele riigieksam82 LÜG eesti keele riigieksam83

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
edu
edu

Edu- ilusad ja tublid lapsed!

Mulkõhtniitühi
Mulkõhtniitühi

Aga krillgana? Loodame et, öigegirjaga um kaiki OK.

Chan
Chan

vapsee kohvilauad möllud

wpDiscuz