Uues kuues Sportland on taas avatud

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

sportland

Haapsalu Sportland on jälle avatud. Foto: Arvo Tarmula

Neljapäeval avas pärast remonti taas uksed Haapsalu kaubamaja esimesel korrusel tegutsev sporditarvete kauplus Sportland.

Kaks nädalat remondis olnud Sportland on nüüd ruumikam ja suurema kaubavalikuga. Sportlandi tegevjuht Gerd Kiili rääkis, et müügipinda saime juurde ainult 50 ruutmeetrit, kuid tänu uuele sisekujundusele jääb mulje, et pood on oluliselt rohkem laienenud. „Sisse astudes on tunne, nagu oleks uues poes,” ütles Kiili.

Kiili lisas, et Sportland on liikumas digiajastu poole. „Paberist reklaamid asendame jõudu-mööda digitaalsete reklaampindadega,” lausus Kiili. Ta lisas, et koostöös Haapsalu tarbijate ühistuga paigaldakse lähiajal suur Sportandi reklaamiekraan.

„Haapsalu kaupluse ümberehitamine läks maksma kuue kohalise summa,” ütles Kiili.

Taasavamise puhul kehtib kõigile püsiklientidele 25 protsendiline soodustus. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sahiib
8 aastat tagasi

Kui võrrelda Soomes kauplusega Intersport, siis hinnad on soomlastel palju odavamad ja kaubavalik palju suurem. Nii koledadid tossusid nagu sportland annab otsida.

sportlandi külastaja
8 aastat tagasi

Kaubavalik nüüd küll suurem ei ole. Lasteriiete valik on väga kesine, palju väiksem kui vanas poes.