0

Ruslan Sergatšov täitis U-18 EMi normi

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Eile toimus Lätis Aizkrakles Balti matš käimises noortele ja juunioridele. Haapsalu noormees Ruslan Sergatšov käis 10 000 m ajaga 48.18,2 ja täitis A klassi U-18 Euroopa meistrivõistluste normi.  EM-i norm on 48.30. Maakonna rekordist, mis kuulub aastast 2006 Risto Nogelaineni nimele, jäi puudu ainult 0,2 sekundit.

U-18 Euroopa MV toimub 14.-17. juulil Tbilisis.

Balti matšil esines ka Anastasija Skatško, kes saavutas 3000 m käimises 4. koha ajaga 17.10,1.

Seekord õnnestus üldkokkuvõttes lätlasi ühe punktiga edestada, mida varem on suudetud teha ainult kahel korral.

Aizkrakle oli üks 12. sajandi liivlaste keskusi, mis paikneb Daugava jõe vasakul kaldal. Seda Aizkraklet meenutab nüüd ainult vana linnuse koht. Tänast linna iseloomustavad ainult uusehitused. Linnas elab umbes 9 000 elanikku. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz