0

Vallavara müük

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Martna vallavolikogu 18.03.2016 otsuse nr 95 alusel müüb Martna vallavalitsus otsustuskorras Martna vallas Rõude külas asuva Siimu tee 8–9 korteriomandi (registriosa nr 2852732). Müügi hind on 2000 eurot.
Oma ostusoovist palume kirjalikult teada anda hiljemalt 11. aprillil kl 10 Martna vallavalitsuse aadressil Martna küla, Martna vald, 90601 Läänemaa, või vallavalitsus@martna.ee.
Vara müügi tingimustega saab tutvuda Martna vallavalitsuse kodulehel www.martna.ee rubriigis kinnisvara müük või pöördudes kommunaalnõuniku poole tööpäeviti kell 9–15.30 (tel 472 5047, e-post Enno.Heinaste@martna.ee).

Martna Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz