Läänemaa JK Haapsalu alistas Kärdla linnameeskonna

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

jalka pilt

Läänemaa JK Haapsalu meeskond. Foto: arhiiv

Läänemaa JK Haapsalu alistas laupäeval Haapsalu kunstmuruväljakul peetud sõpruskohtumises Kärdla linnameeskonna ülekaalukalt 7:1.

Esimene poolaeg algas tasavägiselt. Mõlemad meeskonnad raiskasid paar head võimalust, kuid lõpuks olid Läänemaa pallurid need, kes väravavõrgud sahisema panid.

1:0 viis läänlased juhtima Andres Proosväli ning 2:0 esimese poolaja lõppskoori vormistas Kristo Enn.

Teisel poolajal hiidlaste hoog rauges, läänlased said sellest aga indu juurde. Dmitri Maksimov viis Läänemaa 3:0 eduseisu. Hiidlane Mario Degtjov vähendas tugeva karistuslöögiga, mis läbi noore väravavahi Siim Pikkaro käte väravasse lendas, Läänemaa eduseisu 3:1-le, kuid kodumeeskonnale oli kõik endiselt väga mugav.

Andres Proosväli viis Läänemaa oma teise väravaga 4:1 eduseisu. 5:1 ja 6:1 väravad vormistas Martin Salf ning mängu lõppskoori 7:1 vormistas äärekaitses mänginud meeskonna kapten Aare Avila.

Läänemaa JK Haapsalu on võitnud kõik neli hooajaeelset sõpruskohtumist. Kaks sõpruskohtumist on veel ees.

Liigahooaeg algab Haapsalu jalgpallureil 9. aprillil, kui Haapsalu kunstmuruväljakul võõrustatakse JK Kernu Kadakat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
HLG
8 aastat tagasi

Haapsalu Leegion, ou ou ou!