0

Laskurid tõid Eesti meistrivõistluselt kolmikvõidu

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

laskurnaised

Lydia Kurus (vasakult), Kerli Neljas ja Kaisa Kuusik. Foto: Mati Seppi

Laupäeval Haapsalus peetud Eesti noorte meistrivõistlustel laskmises saatis edu meie maakonna noorlaskureid.  Noorte hulgas harvanähtava kolmikvõiduga said hakkama meie tüdrukud. Viimati said meie laskurid sellise teoga hakkama 1996. aastal, kui poisid võtsid kolmikvõidu. Nelikvõitki ei olnud kaugel, sest sama silmade arvuga jäi viiendaks meie laskur.

1. Lydia Kurus 367 silma 

2. Kerli Neljas 364 silma 

3. Kaisa Kuusik 363 silma 

5. Anni Kallas 359 silma

Kindla meistritiitli tüdrukute võistkondade seas võttis Haapsalu I võistkond koosseisus: Lydia Kurus, Kerli Neljas, Kaisa Kuusik. Haapsalu II võistkond (Anni Kallas, Kärt Vassar, Ilona Falk) sai kokkuvõttes neljanda koha.

Hulgaliselt medaleid võitsid ka püstolipoisid. Uue isikliku rekordi 357 silma lasknud Ekke Alar Toomingas võitis hõbemedali. Pronksmedali võitis 354 silmaga Elari Tahvinov. Esikümnes oli veel Hendry Viira 347 silma ja viienda kohaga.

Võistkondlikult võitis taas Haapsalu I võistkond koosseisus Ekke Alar Toomingas, Elari Tahvinov, Hendry Viira.

Püssi poiste võistkondlikus arvestuses olid meie omad (Martten Tiitsma, Eerik Salf, Silver Loorens) esimesed, kes medalita jäid ehk siis neljandal kohal.

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz