Taebla Auto karikasari tuleb taas

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

aleksei budõlin

Eeloleval nädalavahetusel on järjekorras kaheksas Taebla Auto karikasari saalijalgpallis. Tegu on Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi eestvõttel saalijalgpalli karikasarjaga, millest võtavad osa eri vanuserühmade noorte ja täiskasvanute võistkonnad üle Eesti. Sellel aastal võistlevad 2000. ja 2002. aastal sündinud tüdrukud ja 2003. ja 2005. aastal sündinud poisid.

Peale selle peetakse mõni nädal hiljem ka naistepäeva saalijalgpalli turniir. Lõuna-Läänemaa JK ja Taebla Auto koostöö on seitsme aasta jooksul toonu Lihulasse karikasarja kaudu 144 võistkonda, kokku üle 1500 jalgpalluri.

Lihula gümnaasiumi spordimajas on mänginud 50 jalgpalliklubi üle kogu Eesti. Turniiril on mänginud olümpiamedalimees judos Aleksei Budõlin (pildil) ja Eesti rahvuskoondislased tava-, saali- ja rannajalgpallis.

Meie kitsukestes oludes on end proovile pannud Tallinna FC Flora, Tallinna Nõmme JK Kalju, Tallinna JK Kalevi, Pärnu JK Vapruse, FC Tartu, FC Paide, FC Kuressaare, Kiviõli JK Irbise, Valga FC Warriori, Keila JK, Pärnu jalgpalliklubi jpt võistkonnad, peale selle ka Läänemaa noortevõistkonnad. 

Tänavusel turniiril lisanduvad uutest klubidest Eesti noortejalgpallis kiiresti pead tõstvad Harju jalgpallikool ja JK Sparta, samuti Pärnu JK Kalev, Pärnu JK, Läänemaa JK jt noortevõistkonnad.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments