Lauatennise juuniorid võitsid Eesti meistrivõistlustelt hõbemedalid

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

WP_20160124_16_48_55_Pro

Haapsalu meeskond mustas: Toomas Vestli (vasakult), Aaro Õismets ja Mihkel Puhm. Foto: erakogu

Narvas peetud Eesti juunioride võistkondlikel meistrivõistlustel said meie noormehed Aaro Õismets, Toomas Vestli ja Mihkel Puhm hõbemedalid. Noormeestele kujunes finaal Narvaga tõeliseks katsumuseks. Need, kes pole käinud seal võistlemas, ei oska ette kujutadagi, missugune möll ja kaasaelamine omadele seal käib ning peab olema ääretult tugeva närviga, et kohalikku võistkonda võita. Kahjuks tuli vastu võtta 2:3 kaotus ja leppida hõbemedalitega. Veerandfinaalis alistati Nõmme SK II 3:0 ja poolfinaalis Pärnu 3:1. Juunioride naiskond Karin Talving, Katrina Talving ja Janely Vestli sai kohe avaringis vastaseks hilisema hõbeda Narva ja kaotasid 1:3. 0:3 kaotus tuli vastu võtta Nõmme SK I neidudelt, kuid siis alistati Viljandi 3:0 ning jäädi seitsmendaks.

Haapsalu karikasarja 3.etapi võitis Aaro Õismets, teine oli  Andrus Steinbach (Tallinna Kalev) ja kolmas Mihkel Puhm. Naistest oli kindel võitja Liisi Koit (Pärnu-Jaagupi), teiseks jäi Karin Talving ja kolmandaks Ketrin Salumaa (Pärnu-Jaagupi). Meespaarismängus võitsid esikoha Aaro Õismets-Janek Reinaru, järgnesid Mihkel Puhm-Heikki Sool ja Andrus Steinbach-Grigori Maltizov. Naispaaride finaalis alistasid Janely Vestli-Liisi Koit 3:0 paari Ketrin Salumaa-Karin Talving. Rahvaliigas võitis Heino Vanker (Rapla) tulises mängus 3:2 Karin Talvingu.

Tuleval laupäeval algavad Tallinnas Eesti võistkondlike meistrivõistluste teise ringi mängud, kus esiliigas on juhtimas Haapsalu LTK meeskond. Pühapäeval toimuvad Wiedemanni spordihoones Läänemaa lauatennise meistrivõistlused. Teisipäeval 2.veebruaril aga samas Läänemaa koolispordi liidu meistrivõistlused ning pühapäeval 7.veebruaril Läänemaa talimängude lauatennisevõistlused.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments