Taeblas kustutasid päästjad tahmapõlengut

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

päästeamet logo

Eile, 26. jaanuaril kell 8.23 said päästjad väljakutse Lääne-Nigula valda Taebla alevisse, kus kahe korrusega elumaja korstnajalas põles tahm. Päästjad kustutasid põlengu pulberkustutiga, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katariina Vaabel.

Eilne päev ja tänane hommik oli Lääne päästekeskusel töörohke, sest kokku kutsuti päästjaid appi seitsmel korral. Elumaja põlengut käidi kustutamas Saaremaal  ja Pärnumaal. Raplamaal põrkasid kokku sõiduauto ja buss, Pärnumaal oli kolm liiklusõnnetust, kus vajati päästjate abi.

Päästjate abi ei vajatud eile vaid Hiiu- ja Järvamaal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
mutionu
8 aastat tagasi

Miks seda kustuda on vaja? Põleb puhtaks – rahu majas.