1

Taeblas kustutasid päästjad tahmapõlengut

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

päästeamet logo

Eile, 26. jaanuaril kell 8.23 said päästjad väljakutse Lääne-Nigula valda Taebla alevisse, kus kahe korrusega elumaja korstnajalas põles tahm. Päästjad kustutasid põlengu pulberkustutiga, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katariina Vaabel.

Eilne päev ja tänane hommik oli Lääne päästekeskusel töörohke, sest kokku kutsuti päästjaid appi seitsmel korral. Elumaja põlengut käidi kustutamas Saaremaal  ja Pärnumaal. Raplamaal põrkasid kokku sõiduauto ja buss, Pärnumaal oli kolm liiklusõnnetust, kus vajati päästjate abi.

Päästjate abi ei vajatud eile vaid Hiiu- ja Järvamaal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
mutionu
mutionu

Miks seda kustuda on vaja? Põleb puhtaks – rahu majas.

wpDiscuz