0

Anna oma hääl Läänemaa parimate sportlaste valimisel

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

IMG_9709Mullu pälvis parima noorsportlase- ja rahvalemmiku tiitli Katrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula

Spordiliit Läänela valib internetihääletusel teel 2015. aasta Läänemaa parimaid sportlasi. Nominendid on esitatud kaheksas kategoorias: noorsportlane (neiu), noorsportlane (noormees), naissportlane, meessportlane, veteransportlane (mees), harrastussportlane (naine), harrastussportlane (mees) ja võistkond.

Kõik saavad oma hääle anda kuni 11. jaanuari keskpäevani.

Kategooriate parimad tehakse teatavaks Lääne maakonna spordiaasta pidulikul lõpetamisel 15. jaanuari õhtul.

Nominentidega tutvuda ja hääletada saab Läänela kodulehel

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz