3

Kullamaa vallavanem Jüri Ott: kõik, mis aasta alguses planeerisime, on ka tehtud

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Jüri Ott (2)Kullamaa vallavanem Jüri Ott. Foto: Arvo Tarmula

Kullamaa vallavanem Jüri Ott teatas Lääne Elule aasta kokkuvõtteks, et tänavune aasta läks üle keskmise hästi. 

Kõik, mis aasta alguses planeerisime, on ka tehtud. Võitlesime oma hooldekodu eest, et see säiliks, ja oleme alustamas koostööd Lõuna-Läänemaa tervishoiu ja sotsiaalhoolekande keskusega. Meie kooli lapsed õpivad kõik pärast kooli lõpetamist edasi. Keskkool on stabiilne, pole kasvanud, aga pole ka väiksemaks jäänud, lasteaeda on lapsi juurde tulnud. Spordis peeti kõik traditsioonilised suurvõistlused, näiteks vibufestival. Rõõmu teevad noored maadluslootused Robin ja Raul Reesaar, kes on omale nime tegemas ka väljaspool maakonda. Kultuuris on Loit Lepalaan korraldanud kõiki oma ilusaid asju, eriti tähelepanuväärne oli minu arvates piiblikonverents. Tähelepanu väärib kohvikute päev, mille tegime küll teiste eeskujul, aga läks korda: avatud oli seitse-kaheksa kohvikut, rahvast jätkus ja tuldi uudistama kaugemaltki.

Teed olgu korras. Hea meel on selle üle, et koolibussiringi Turpla-Jõgisoo tee sai mustkatte alla. Sellega hoiame kütust kõvasti kokku. Kullamaa valimisaktiivsus on Läänemaal kõige suurem, mis tähendab, et inimesed tahavad oma elu korraldamisel kaasa lüüa.

Südamele jäi, et raha võiks rohkem olla. Hajaasustuse programmist sai toetust viis-kuus peret, aga soovijaid oli rohkem. See jäi kripeldama. Teede poole pealt peaks mustkattega tee viima igasse talusse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Àra ùldse
Àra ùldse

…erutu- kui tuleb suurvald, jààvad ààremaad kaua kahetsema oma lollust. Sest kui kaob otsustusòigus ja raha jagavad linnasaksad, kulub see esmalt keskustele. Tarkusel on piirid,aga lollus on lòputu… ?

Lembitu Twerdianski
Lembitu Twerdianski

Ei tahaks anonüümsete “tontidega” üldse väidelda, Kuid selles väikevalla tarkus, mitte lollus, ongi, et võimaluse piires oma rahvale parimat anda. Kui tuleb sundliitmine, siis muidugi kulub kõik keskusele. Aga mis on , see jääb!
See ongi Jüri Oti ja tema meeskonna tarkus!

Palivere elanik
Palivere elanik

Aasta vallavanem!

wpDiscuz