Kirbla küla Kooli kinnistu detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu

Kylaline

info@le.ee

18. detsembril kell 12 algab Lihula vallamajas (Jaama 1, Lihula) Kirbla küla Kooli kinnistu (katastritunnus 41103:001:0231, pindala 5,7 ha) detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu. Kinnistul paiknevad endise Kasari kooli hooned.
Detailplaneeringu eesmärk on Kooli kinnistu jagamine kaheks krundiks, kruntide sihtotstarbe, hoonestusala, ehitusõiguse, sh olemasolevate hoonete juurdeehituse ulatuse, liiklus- ja parkimiskorralduse, servituutide ning tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha kindlaksmääramine seoses endise Kasari kooli hoonete ümberehitamise ja laiendamisega kuni 110 kohaga hooldekoduks (eakate inimeste ööpäevaringne tavahooldus) SA Lõuna-Läänemaa Tervishoiu ja Sotsiaalhoolekande Keskuse tegevuse laiendamise tõttu. Detailplaneeringuga ei muudeta Lihula valla üldplaneeringut.
Planeeritav ala ei asu Natura 2000 võrgustiku alal ning kavandatud tegevused ei kuulu keskkonnamõju hindamise ja keskkonnajuhtimissüsteemi seaduse § 6 lõikes 1 loetletud olulise keskkonnamõjuga tegevuste hulka. Planeeritava tegevusega ei kaasne eeldatavalt olulisi kahjulikke tagajärgi nagu vee-, pinnase- või õhusaastatus, jäätmeteke, müra, vibratsioon või valgus-, soojus-, kiirgus- ja lõhnareostus. Kavandatud tegevus ei põhjusta keskkonnas pöördumatuid muudatusi, ei sea ohtu inimese tervist, heaolu, kultuuripärandit ega vara.
Planeeringu eskiisiga on võimalik tutvuda Lihula vallamajas (Jaama 1, Lihula) ning Lihula valla interneti koduleheküljel http://www.lihula.ee.

Lihula Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments