Lääne maavalitsus kutsub osalema Haapsalu-Tartu bussiliini küsitluses

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

 

Lääne maavalitsus kutsub oma kodulehe kaudu kõiki, kes sõidavad regulaarselt Läänemaalt Tartusse ja vastupidi, osalema Haapsalu-Tartu bussiliini küsitluses.

Küsitluse eesmärk on välja selgitada, millistel päevadel ja kellaaegadel inimesed kõige rohkem vajavad bussiliini Tartusse ja Tartust tagasi. Samasugune küsitlus viiakse läbi ka kaugbussiliini nr 153 Haapsalu-Tartu reisijate hulgas.

Küsitlus on aktiivne oktoobri lõpuni.

Vastata saab: http://bit.ly/1MFY9rN

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lugeja
8 aastat tagasi

Huvitav, millega saaks siis Raplasse, Paidesse, Põltsamaale, kui Taru buss käiks Pärnu kaudu? Pärnu vahet oleks ammu vaja ühte eraldi normaalset kiirliini paari peatusega.

huviline
8 aastat tagasi

Miks peab buss sõitma Tartusse vana liinipidi, sõit oli väga pikk ja väsitav,võiks uurida sõitu Pärnu kaudu kas Tartuni või siis ainult Pärnusse ja sealt sobiva ümberistumisega Tartusse,saaks lahendada ka probleemi nendele.kes soovivad normaalselt Pärnusse jõuda,mitte selle ümbermaailmareisi bussiga,mis tuleb Pärnust juba kolme tunni pärast tagasi.