Rahvusvahelisel võistlusel Varssavis võitis Keity-Liina Kallas hõbemedali

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaja Ladva lastega Varssavis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastuvõtul Eesti Vabariigi suursaatkonnas Varssavis: Sten Veski, Keity-Liina Kallas, Eliis-Maria Koit, Maily Märss ja treener Kaja Ladva. ERAKOGU

 

Eesti koolispordi liidu koolinoored osalesid edukalt Varssavis juba 10. korda toimuvatel noortemängudel. Läänemaalt osales neli sportlast (vanuses 2002–2004 sündinud). Osalevatest maadest olid kohal lisaks Eestile Poola, Ungari, Läti, Leedu, Slovakkia ja Venemaa. 

Eesti koondis sai kokku 5 medalit ning koondis saavutas 7 riigi seas 5. koha.

Ühe  medali tõi Läänemaale Keity-Liina Kallas, kes ületas kõrgushüppes 1.39 ning võitis 2. koha. Keity-Liinal oli see aasta eriti edukas. Lisaks TV-10 600 m jooksu võidule sai ta suvel Turus Varsinais Soome meistrivõistlustel kergejõustikus oma lemmikalal 1000 m jooksus 3.28,39-ga 3. koha ja 200 m jooksus ajaga 29,91 hõbemedali.

Eliis-Maria Koit hüppas kõrgust 1.40 ja oli 5., Sten Veski oli omavanuste kõrgushüppes 1.20-ga 6. ja Maily Märss omavanuste kaugushüppes 4.30-ga 4.

Lapsed käisid ka suursaadik Harri Tiido vastuvõtul Eesti Vabariigi suursaatkonnas, tutvusid kohaliku loomaaiaga ning Leedu veepargiga.

Kaja Ladva

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments