Lääne Elu paberleht neljapäeval, 10. septembril

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel1009001

Esimesed pagulased võivad Haapsallu saabuda jaanuaris

Kuigi kõik Läänemaa omavalitsused on siseministrile teatanud, et neil pole pagulastele elamispinda pakkuda, ei tähenda see seda, et pagulasi Läänemaale ei tule.

Pagulaste aitamiseks loodud mittetulundusühing Pagula otsib võimalusi majutada pagulasi Haapsalu ja selle lähiümbruse üürikorteritesse.

 

Liivi farm viib lehmad tapamajja

Rekordmadalale langenud piima kokkuostuhind on seadnud loomapidajad valiku ette, kas teha piimakarjaga lõpp või katsuda vilets aeg üle elada.

Kullamaa vallas Liivil likvideerib Parmel Farm 280 lüpsilehma ehk kümnendiku Läänemaa lehmadest ja jätab alles vaid mullikad ja pullid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
äriplaan
8 aastat tagasi

„Euroopa komisjoni kava.“ „Euroopa komisjoni uus kava.“ „Euroopa komisjoni veel uuem kava.“ See on ju väljapressimine. Mis ajast kuulub majandusliidu pädevusse suveräänsete riikide rahvastikupoliitikasse sekkuda ja riike sunniviisiliselt illegaalsete immigrantidega üle ujutades? Kui nemad selle pealt teenivad siis ei pea ju meid räpasesse ärisse kiskuma? Siin lehes oli kuskil kirjas et lõpliku otsuse asja üle (kas immigrandid tulevad või ei tule) otsustab riik. Alles natuke aega tagasi Taavi Rõivas rääkis et Brüsselis „jäi peale“ „Eesti seisukoht.“ Demokraatlikus ühiskonnas otsustab eelkõige rahvas. Rahvas ütleb läbi oma esindajate omavalitsusele oma seisukoha, siis omavalitsus riigile. Riik otsustab? Mida see tähendab? Riik ei saa… Loe rohkem »

äriplaan
8 aastat tagasi

Pagulased võivad tulla, pagulased saabuvad. Piinlik kuidas demokraatlikust Eestist on 10 aastaga Euroopa Liidu eeskujul saanud totaalne autokraatia. Rahvas arvab ühte, ametnikud ja poliitikud ajavad sellest hoolimata “oma” asja. Geniaalsetele ärimeestele ei saa ilmselt pahaks panna et ka nemad tahavad Itaalia, Kreeka ja Brüsseli ametnike ja poliitikute eeskujul inimkaubanduse ja migrantide pealt teenida? Teised ju kaaa! Viimasel ajal pannakse heaoluühiskonnas Rootsis, Saksas ja USA-s üles kasvanud meie “paadipõgenikud” araabia ja aafrika “pagulastega” ühte patta. Meie n.ö. pagulastel ei ole häbi et nemad on rakendatud inimkaubanduse kõnetorudeks. Nemad ei pidanud 50 aastat vene okupatsiooni Eestis taluma mille vilju me veel täna… Loe rohkem »

herr+Ligi
8 aastat tagasi

oota ja ikkagi sokutatakse neid siis brigaad Haapsalu v ?
Nigel …………….. Taebla, Palivere või Vormsi oleks olnud paremad variandid.

Mutt
8 aastat tagasi
Reply to  herr+Ligi

Taeblas isegi hooned selleks olemas, lööge aknad ette ja käib küll.
Kooli juures olev nö õpilaskodu on ka ideaalne….

irwepublikust
8 aastat tagasi

Päris hea, huvitav, kes hakkab yyrileandjateks?

noh
8 aastat tagasi

siis jääb liivi farm tyhjaks ja sinna mahub palju paguljajemlasi