Joobes taksojuht põrutas vanalinnas otsa vanaemale ja lapselapsele

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Esmaspäeva hommikul sõitis ilmselt joobes taksojuht Haapsalu vanalinnas Jaani ja Vee tänava ristmikul otsa sõiduauto Kiale.

Täna kell 10 sai liikluspolitsei teate, et Haapsalus Vee ja Jaani tänava ristmikul on toimunud liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku kaks sõidukit. Mõõda Jaani tänavat sõitnud Opel eiras peatee märki, mille tulemusel põrkas kokkumööda Vee tänavat sõitnud Kia Picantoga.
 
Esmaste toimingute põhjal tuvastati Opeli juhil alkoholi tarvitamise tunnused. Kiat juhtinud naisterahvas kaebas kaelas valu ning tema toimetati sündmuskohalt uuringuteks Läänemaa haiglasse. Kias viibinud noormees ning õnnetuse põhjustanud taksojuht arstiabi ei vajanud..
 
Politsei palus meelde tuletada, et hommikul autorooli istudes ning liiklusesse asudes, veenduge oma tervislikus seisundis. Sellega tagate nii enda kui ka kaasliiklejate turvalisuse.
Sanktsioonid selliste juhtumite puhul on väga ranged.
 
Kiat juhtinud vanaema ning tema lapselaps sõit katkes kahjuks vaid vaevalt paarsada meetrit enne koduväravat.
 
Tekst ja fotod Eduard Laur.
õnnetus1 õnnetus2 õnnetus3 õnnetus4 õnnetus5 õnnetus6 õnnetus7 õnnetus8 õnnetus9
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
SÄRTS
8 aastat tagasi

2 .Sellist olukorra kui tavalisele plekimölkemisele sõidab lausa 2 operatiivsõidukit saab ju nimetada isegi ressurside raiskamiseks.
3. Kes nendest miilitsatest otsustat mõlemad autot nii tupikusse kinni parkida et kui linnas juhtub tõesti midagi tõsist ja hädavajalikku siis raisatakse lihtsalt aega politseisõidukite kättesaamisega sundmuskohale sõiduks.

sellise
8 aastat tagasi
Reply to  SÄRTS

idiootsusega saaks hakkama ainult LUKK

SÄRTS
8 aastat tagasi

1 Vaatan ja vaatan ja veel kord vaatan kõik pildid korda mööda üle kuid ühtegi taksot kahjuks nendel piltidel ei märka . Kas keegi näeb või ………

Gen.
8 aastat tagasi

Nagu mònelt pildilt nàha,vòib ūks pòhjustest olla ka silma paistnud pàike. Huvitv,et pisike Kia Opeli nii segi lòi.

juss
8 aastat tagasi
Reply to  Gen.

Kui sepp oli roolis joomane, siis see ongi põhjuseks!

KodanikN
8 aastat tagasi

Peegel ju olemas seal, milles probleem?

Kas
8 aastat tagasi

Sa peeglit pole seal näinud?

See
8 aastat tagasi

on väga ohtlik koht. Metsa tänava poolt tulijad kihutavad miskole. Maja varjab nähtavuse ja pööramine paremale on üliohtlik. Püüan seda kohta oma sõitudel vältida!

juss
8 aastat tagasi
Reply to  See

Mitte palju ohtlikum, kui üle SuureTrummi sõita!