0

Lääne Elu paberleht, 25. augustil

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

lel2508001

Norra mööblitööstus tõi tootmise Pullapääle

Haapsalu külje all Pullapääl tegutsev Hapval AS oli Rootsi ettevõtte Hapval AB ainuomanduses 23 aastat, selle aasta 1. juulil sõlmiti müügitehing, mille järel läksid ettevõtte aktsiapakk ja võtmed üle Helland Møblerile. Kui palju Norra ettevõte Hapvali mööblitööstuse eest maksis, pooled ei avalda.
 

Noarootsi jõuluvargused olid külaliskurjategijate kätetöö

Läinud aasta lõpus tabas Riguldi, Dirhami, Rooslepa ja Hara küla vargustelaine, kus tungiti sisse nii korrusmaja keldritesse, suvilatesse kui ka elumajadesse, kus pererahvast parasjagu kodus polnud. Üks sissemurdmiste laine oli novembri lõpus ja detsembri alguses, teine jõulude paiku, mil vargad viisid Dirhamis keldritest kalapüügitarbeid, Haral paadimootoreid ja navigatsioonivahendeid ning Rooslepast murutraktori ja muid masinaid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz